Miért válaszd a gyantázást?

A gyantázás során a szőrszálak a gyökerektől fogva kerülnek eltávolításra. Ez azt is jelenti, hogy a szőrszálnak több hétre van szüksége ahhoz, hogy visszanőjön és ezáltal elérhető a hetekig tartó sima és selymes bőr. A rendszeresen gyantáztató vendégek arról számoltak be, hogy a visszanőtt szőrszálak vékonyabbak, néha világosabbak és kevesebb is nő vissza. A gyantáztatás utáni selymes érzet akár 3-4 hétig is kitarthat.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNYEK

Gyantázás előnyei

new_supernova_logo

Intimgyantázás

A női és férfi intimgyantázás, vagy más nevén – a szőreltávolítás stílusa és mértéke szerint – bikini vagy brazil/hollywoodi gyantázásnak is hívott szőrtelenítési eljárás sok előnnyel jár, mely a folyamat népszerűségének növekedéséhez is vezetett.
Férfi intimgyantázás

Brazil gyanta: a szőrtelenítési eljárás kiterjed nőknél a teljes bikini, férfiaknál a teljes szemérem területre. Egy vékony csík vagy háromszög forma kialakítása lehetséges a nők esetében.

Hollywood gyanta: az eljárás során a teljes szeméremszőrzet eltávolításra kerül ezáltal biztosítva a selymes és a teljesen csupasz megjelenést.

Női intimgyantázás

Bikini – Gyantázás a bugyi vonalán kívül + szőrbenővés kiszedés

Bikini-G-String – Háromszög forma elől, a szeméremajkak gyantázása + szőrbenővés kiszedés- Fenék nélkül

Fenék – belső-külső

Intim Brazil – elől kis forma + fenék belső-külső ív + hascsík + szőrbenővés kiszedés

Intim Hollywood – teljes elől + fenék belső-külső ív + hascsík + szőrbenővés kiszedés

JÓ, HA TUDOD

Kellemes időtöltést kívánunk a Wax upnál!

hu_HUHungarian