Wax Up Szalon Lemondási Szabályzat

Lemondás: Lefoglalt időpontodat ingyenesen legkésőbb a lefoglalt kezelés megkezdése előtt 12 órával tudod lemondani. Amennyiben az időpontodat 12 órán belül mondod le, a kezelés teljes összegét felszámoljuk.

Foglalások visszaigazolása: Ha nem kapsz visszaigazolást foglalásodról, kérünk, hogy ellenőrizd a megadott email címet és a Levélszemét (Spam) mappát is. A félreértések elkerülése érdekében szeretnénk megkérni, hogy mindig figyelmesen olvasd át, hogy minden helyesen, a foglalási szándékodnak megfelelően került rögzítésre, például a kezelés dátuma, időpontja, és a lefoglalt szolgáltatás.

Időzónák: Kérünk, hogy figyelj oda, hogy a foglalásod melyik időzónára vonatkozik, hogy biztosan a helyes időpontban érkezz.

Az időponton való meg nem jelenés: Kérünk, hogy az egyeztetett időpontban pontosan jelenj meg, tekintettel arra, hogy a meg nem jelenés vagy az utolsó pillanatban történt lemondás kihatással van a működésünkre és a többi vendégre is. Meg nem jelenés esetén a kezelés teljes díját felszámoljuk, melyet a következő kezelés alkalmával kell kifizetned (az igénybe vett szolgáltatás árán felül). Kérünk, vedd figyelembe, hogy szalonunk bevétele attól is függ, hogy a lefoglalt kezeléseket időben kezdjük és fejezzük be, ezért is fontos a pontos megjelenésed.

Köszönjük megértésedet és együttműködésedet abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Köszönjük, hogy a Wax Up Szalont választottad!
Kérjük, jelezd, ha bármi kérdésed vagy észrevételed van a lemondási szabályzatunkkal kapcsolatban.

Email: info@waxup.hu
Tel: +36 30 275 9008 

hu_HUHungarian